Annons:

Etihad Airways fejrer den første kommercielle flyvning mellem Abu Dhabi og København

Fredag fejrede Etihad Airways, det nationale flyselskab i De Forenede Arabiske Emirater, landingen af sin første flyvning mellem Abu Dhabi og København, hvilket markerer selskabets første flyvning til Skandinavien. Ved landingen i København vinkede Etihad´s piloter fra cockpittet med UAE og danske flag for at varsle ankomsten af det første fly EY61 til Danmarks historiske hovedstad.

Ved landingen i København vinkede Etihad´s piloter fra cockpittet med UAE og danske flag for at varsle ankomsten af det første fly EY61 til Danmarks historiske hovedstad.

Antonoaldo Neves, Etihad Airways’ Chief Executive Officer hos Etihad Airways, udtaler: “Den nye rute er en gateway, der giver rejsende fra begge regioner muligheden for at udforske hinandens hovedstæder og ligeledes rejse videre ud i verden. Vi ser frem til, at partnerskaber og venskaber bliver skabt mellem begge hovedstæder som et resultat af åbningen af denne nye rute.

Der vil være afgang mandage, onsdage, fredage og søndage. Flytypen vil være den moderne og avancerede Boing 787-9 Dreamliner, der tilbyder 28 sæder i Business Class og 262 sæder i Economy Class. Ombord vil der være underholdning, mulighed for strøm ved hvert sæde og Wi-Fi forbindelse.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.