Annons:

Direkte fly fra Aalborg Lufthavn til Caribien

I februar og marts 2023 kan ferieglade danskere flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Den Dominikanske Republik.

Den direkte flyvning er med en teknisk mellemlanding på en times tid for at tanke flyet op. Her kan gæsterne komme ud af maskinen og strække benene, inden turen går videre. Aventura Rejser tilbyder rejser til enten Punta Cana, der med sine endeløse palmestrande er et af de mest kendte områder i Caribien, eller Juan Dolio, der ligger ud mod Det Caribiske Hav og byder på det mere rolige hav

Der er afrejse fra Aalborg den 20. februar samt 13. marts 2023, og i Aalborg Lufthavn ser man frem til at kunne tilbyde et direkte rejsemål på tværs af Atlanten.

– Caribien byder på fantastiske rejsemål i vintermånederne, og vi glæder os over at Aventura Rejser tilbyder direkte afgange fra Aalborg til Den Dominikanske Republik i 2023. Med første afgang i uge 8, som er skolernes vinterferie i Nordjylland, er det også et rigtig godt produkt for de nordjyske børnefamilier, fortæller lufthavnsdirektør, Niels Hemmingsen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.