Annons:

Det er den nordsjællandske elites stamsted: Ruths Hotel i Skagen tjener millioner

Trods en gennemgribende renovering kom det legendariske Ruths Hotel i Skagen ud af 2022 med et rekordstort millionoverskud.

Ruths Hotel er et af de helt store trækplastre, når den berømte »Hellerupuge« hvert år løber af stablen i Skagen på toppen af Danmark.

Og hotellet forstår tilsyneladende at slå mønt på de mange gæster.

Selskabet bag hotellet kom således ud af 2022 med et overskud på syv millioner kroner, hvilket er det bedste nogensinde. Det fremgår af et netop aflagt regnskab.

Millionerne er blevet tjent, selvom Ruths Hotel de seneste år har brugt mange penge på at renovere blandt andet samtlige værelser, wellness-afdelingen og spiseområdet.

»At vi siden 2019 er gået fra at være cirka 50 helårsansatte til nu at være cirka 70, har herudover enorm positiv betydning for både gæster og ansatte. Det indikerer virkelig, at investeringerne har båret frugt,« udtaler direktør Tom Boye i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.