Annons:

Campingkæden First Camp vokser fortsat i Danmark

Skandinaviens største campingkæde, First Camp, vokser i Danmark og foretager nu sit tiende opkøb. Kæden har i øjeblikket 61 destinationer i Sverige, Danmark og Norge og erhverver nu Aarhus camping i Jylland i Danmark, ifølge en pressemeddelelse.

Tidligere i år gennemførte First Camp købet af Klim Strand Camping og Råbjerg Mile Camping, som var kædens første destinationer i Nordjylland. Kæden har allerede en stærk tilknytning til Fyn såvel som destinationerne Frigård og Lakolk strand i det sydlige Jylland. Sidste år blev Jesperhus Feriepark også erhvervet under sit eget brand. I dag er det meddelt, at Aarhus campingplads uden for Aarhus vil være gruppens tiende destination i Danmark.

Aarhus camping er en campingplads omkring 5 km fra Aarhus. Destinationen er åben året rundt og har omkring 200 campingpladser, 16 hytter, glampende telte, minigolf, udendørs pool og restaurant. First Camp planlægger at overtage campingpladsen i december 2022.

“Destinationen supplerer vores udbud i kæden meget godt, og vi er glade for at byde denne destination velkommen til First Camp familien”, siger Ola Bååth, investeringschef i First Camp.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.