Annons:

BWH Hotel Group og Small Danish Hotels indgår i samarbejde

Samarbejdet skal give begge kæder mere muskelkraft på markederne og tiltrække nye gæster.

BWH Hotel Group, der tæller mere end 4.700 hoteller i 100 lande, er repræsenteret med 17 hoteller i Danmark og over 150 hoteller i Sverige og Norge. Small Danish Hotels, der tæller 67 restauranter, hoteller, slotte og strandhoteller i Danmark, består som BWH Hotel Group af privatejede hoteller. Formanden for Small Danish Hotels betragter partnerskabet med den verdensomspændende hotelkæde som den mest åbenlyse måde at stå stærkere i en branche under pres.

– Den strategiske alliance mellem Small Danish Hotels og BWH Hotel Group har samarbejdet i et stykke tid, men dette er måske den vigtigste tid nogensinde til at stå sammen. Branchen er økonomisk under krise, og der er hård konkurrence om gæsterne. Gennem samarbejdet styrker vi vores unikke markedspositioner og optimerer kædens økonomiske fundament, siger Finn Steffensen, formand for Small Danish Hotels.

I fremtiden vil kæderne samarbejde om salgskanaler og markedsføring, og dette giver BWH Hotel Group en helt ny rækkevidde i Danmark.

Med Small Danish Hotels værelse i porteføljen øger BWH Hotel Group sin kapacitet og vil dække hele Danmark. På samme tid vil Small Danish Hotels være synlige på alle BWH Hotel Groups globale websted, og dette giver en helt ny mulighed for at tiltrække flere internationale gæster til de danske restauranter og hoteller.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.