Annons:

British Airways lancerer New Smart Technology, der giver kunderne mulighed for at rejse til udlandet uden at vise deres pas i deres afgang lufthavn

British Airways er blevet det første britiske flyselskab til at prøve at bruge biometrisk teknologi til internationale fly, hvilket gør det muligt for kunder, der deltager i forsøget, at rejse "smart"gennem lufthavnen uden at skulle vise deres pas.

Kunder, der tilmelder sig for at deltage i flyselskabets testperiode fra London Heathrow Terminal 5, vil blive inviteret til at scanne deres ansigt, pas og boardingpas på deres smartphone eller tablet inden afrejsen, hvorefter disse oplysninger bliver holdt sikre og sikre. Når prøvedeltagere ankommer til lufthavnen, verificerer smarte bio-pod-kameraer deres identitet på under tre sekunder, så de kan beholde deres pas sikkert i lommen, indtil de når deres destination.

David Breeze, operations transformation manager for British Airways, udtaler: ”Ikke kun er det første gang, at vores kunder har været i stand til at registrere deres biometriske oplysninger derhjemme, men det er første gang, de kan bruge dem til British Airways ‘internationale fly. Dette er et sikkert og effektivt værktøj, der skaber en smartere og glattere lufthavnsoplevelse, som vil reducere den tid, det tager os at gå ombord på fly ”

”Det bedste ved denne teknologi er, at den også frigør vores folk til at passe mere komplekse kundeforespørgsler og levere den bedst mulige kundeservice.”

Testperioden kører i seks måneder på British Airways fly til Malaga, Spanien. Kunder, der vælger at deltage, vil blive opfordret til at gøre brug af Fast-Track Security Lane og vil modtage gratis prioriteret boarding.

Hvis testperioden er vellykket, forventes det at blive udvidet til flere internationale flyvninger.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.