Annons:

Brede Huser ny administrerende direktør for Flyr

CFO Brede Huser overtager rollen som administrerende direktør for Flyr, efter at Tonje Wikstrøm Frislid har valgt at fratræde.

Wikstrøm Frislid har styret virksomheden siden starten i 2021, og indtil i dag, hvor Flyr er blevet et flyselskab, der er kendt for god, moderne og let service, en god rejseoplevelse og tilfredse medarbejdere.

Det har været et privilegium at være i stand til at opbygge dette fantastiske flyselskab sammen med branchens bedste mennesker. Flyr bevæger sig nu ind i en ny fase, og jeg er kommet til den tunge beslutning om, at det er naturligt for mig at videregive stafetten. Jeg er stolt af, hvad vi har skabt sammen, og har en stålsat overbevisning om, at Flyr kommer gennem denne krævende tid og er overbevist om, at det norske folk har brug for et flyselskab, der tager sig af kunderne og medarbejderne. En stor tak til alle, der har støttet os og mig, siger Tonje Wikstrøm Frislid.

Huser har været CFO for Flyr siden starten i 2020. Huser har mere end 19 års erfaring fra flyselskabet Norwegian, hvor han i perioden 2006 – 2015 havde ledende stillinger i finansafdelingen, før han blev direktør for Norwegian Reles i 2015. Huser har også arbejdet inden for finansiering i Orkla, Arthur Andersen og Ernst & Young. Han er uddannet fra BI og har en kandidatgrad i finansiel videnskab.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.