Annons:

Besøgstal boomer fortsat: Danske turister er vilde med Japan

Antallet af danske besøgende i Japan nåede i maj 2024 helt nye højder: Her rejste 3.500 danskere til Japan, hvilket er en stigning på 46% sammenlignet med samme måned i 2019, hvor 2.404 danskere besøgte Japan, i seneste normalår inden Covid-19.

isse tal kommer efter sidste måneds offentliggørelse af antallet af nordiske besøgende i Japan. Her kunne Japans turistråd JNTO rapportere, at antallet af nordiske besøgende i første kvartal 2024 var 60% højere end samme periode sidste år, og at det var 10,9% højere end første kvartal i 2019.

Den høje stigning skyldes formegentlig, at Japan lever op til mange af de krav, de danske rejsende efterspørger. En undersøgelse, foretaget af turismeanalyseplatformen Travellyze*, viser at 67% af danskerne har høj interesse for gastronomi på deres rejser. Derudover vægtes natur- og udendørsoplevelser samt historie og kultur også højt, når danskerne vælger rejsedestinationer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.