Annons:

Bæredygtigt flybrændstof fra Sverige reducerede KLM’s emissioner med 80 procent i en konkurrence

Lige nu er anden udgave af flyalliancen Skyteams bæredygtighedskonkurrence The Sustainable Flight Challenge i gang, hvor 22 flyselskaber konkurrerer om at lave den mest bæredygtige flyvning.

I dette års konkurrence, der startede den 16. maj, brugte KLM bæredygtigt jetbrændstof importeret fra Sverige til en af ​​sine konkurrencebidrag – en flyvning mellem Amsterdam og Trondheim. Det anvendte brændstof svarer ifølge en pressemeddelelse til en reduktion af den samlede kuldioxid-udledning på op til 80 procent.

“Denne flyvning beviser, hvad vi kan opnå ved at arbejde sammen, men der skal stadig gøres mere for at øge tilgængeligheden og brugen af ​​bæredygtigt flybrændstof.”

– Vi har gjort vores bedste for at gennemføre historiens mest klimavenlige kommercielle flyvning. En stor udfordring er fortsat tilgængeligheden af ​​bæredygtigt flybrændstof (SAF). Denne gang skulle vi transportere SAF fra Sverige med lastbil, da det ikke er tilgængeligt i Norge. Det er et stort problem, der skal løses for at skabe en mere bæredygtig luftfartsindustri, siger Maria Hagelberg, marketingchef hos AIRFRANCE og KLM i Norden.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.