Annons:

Avis Budget Group udnævner ny skandinavisk direktør

Biludlejningskoncernen Avis Budget Group træder ind i det nye år med en ny skandinavisk direktør og dermed også en ny landechef for Danmark. Donald Hayes har været i Avis Budget Group siden 1995 og får fremover ansvaret for både Norge, Sverige og Danmark.

Donald Hayes udnævnes til skandinavisk direktør for Avis Budget Group og afløser således Andrew Smith, som de seneste fire år har stået i spidsen som landechef for både det svenske og det danske marked.

Donald Hayes tiltrådte som norsk landechef tilbage i 2018, hvor hans lokalkontor desuden er beliggende, og fra 1. januar 2023 bliver han således ansvarlig for hele Skandinavien.

Ud over udnævnelsen af Donald Hayes, så bliver rollerne for flere i ledelsen hos Avis Danmark desuden udvidet. Anders Lau Nielsen, der er ansvarlig for partnerskaber i Skandinavien, får nu også ansvaret for de kommercielle aktiviteter i Danmark, og flådechef Claus Hansen bliver nu også ansvarlig for de operationelle strategier i Danmark.

Stor erfaring fra branchen
Donald Hayes har været ansat i Avis Budget Group siden 1995 og har stor erfaring med særligt elektriske flåder, der er afgørende for at kunne imødekomme både virksomheders, flådepartneres og udlejeres forventninger til det skandinaviske biludlejningsmarked.

“De seneste år har biludlejning været under en rivende udvikling, hvor nye forbrugertrends og mobilitetsløsninger har været med til at skubbe segmentet for biludlejning mod nye digitale løsninger. I Skandinavien har Avis været gode til at følge med tidens trends og møde vores kunder, hvor de er, og det glæder jeg mig til fortsat at være med til at styrke og udvikle,” siger Donald Hayes.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.