Annons:

Apollos rejsesalg slår nye rekorder

I følge en pressemeddelelse fra Apollo tyder alt på, at 2023 bliver et stærkt rejseår. Hos rejsearrangøren er salget ugentligt steget med hele 40 procent i løbet af januar.

Hele 7 ud af 10 af dem, der indtil videre har sikret sig deres sommerferie, skal tilbringe sommeren i Grækenland. Fortsætter tendensen, kan det ende med et udsolgt-skilt på de græske øer.

Årets travleste periode for salg af ferierejser er officielt skudt i gang. I januar har Apollo således øget salget fra uge til uge med op til 40 procent. Januars rejsesalg er dermed tilbage på et niveau, som rejsearrangøren ikke har set siden 2018.

Endnu mere imponerende er det, at mere end 70 procent af dem, der indtil videre har sikret deres sommerferie med Apollo, har lagt sommerferiebillet ind på Grækenland. Og Kreta spås endnu engang til at blive sommerens mest populære feriedestination.

”Vi havde forventet, at 2023 ville blive et godt rejseår, men at så mange bookinger er kommet ind så tidligt, er alligevel en positiv overraskelse. Det er ikke sket i årevis. Samtidigt skiller de græske øer sig ud som sommerens helt store solrige favorit, og hvis salget fortsætter i det tempo, så kan vi ende med at få udsolgt på Grækenland længe før, sommeren overhovedet er skudt i gang,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.