Annons:

Apollo satser på eventyr- og drømmerejser i og udenfor Europa denne vinter

To vintre med begrænsede rejsemuligheder har ført til en markant stigning i interessen for at opleve eksotiske destinationer og strandparadiser den kommende vinter. Nu lancerer Apollo flere drømmende vinterdestinationer – i og udenfor Europa. Skriver Apollo i en pressemeddelelse.

Restriktioner og pandemi har gjort, at Apollos vinterprogram de seneste to år hovedsageligt har været forbeholdt Europa og Emiraterne. Men nu, hvor rejseportene er genåbnede, satser rejsearrangøren igen på mere eksotiske destinationer i årets vinterprogram. På menuen er alt fra Det Indiske Ocean til det eventyrlige Mellemøsten.

”Der er ingen tvivl om, at mange har ventet med længsel på det her. Allerede nu kan vi se, at Thailand i de seneste uger har været blandt vores bedst sælgende vinterrejsedestinationer. Men efterspørgslen er også stigende på mange af de andre typiske drømmerejse-destinationer. I år går feriedrømmene endelig i opfyldelse, og de ser ud til i høj grad at gå østpå denne vinter,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

 

 

 

Rejsedrømme opfyldes
Det Indiske Ocean med destinationer som Maldiverne, Seychellerne og Mauritius er blandt nogle af rejsearrangørens vintersatsninger. Blandt disse skiller Mauritius sig ud som familiernes yndlingsparadis, selvom østaten også tiltrækker de voksne rejsende, der gerne vil opleve noget unikt, og som drages mod de smukke strande og de mange koralrev.

Maldiverne og Seychellerne er derimod førstevalg for par – ikke mindst alle de nygifte, der måtte udskyde brylluppet under pandemien.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.