Annons:

Antallet af internationale rejsende er stigende – men stadig langt fra topåret 2019

I løbet af juni måned rejste omkring 3,1 millioner rejsende via Swedavias ti svenske lufthavne. Flyrejser i juni er samlet set på niveauer, der kan sammenlignes med juni 2023, ifølge en pressemeddelelse. Samlet antal rejser i Swedavias lufthavne i juni måned er på 82 procent af niveauet før pandemien i 2019.

De internationale rejser steg med i alt 6 procent i løbet af måneden, mens de indenlandske rejser faldt med 20 procent. Flyselskabernes investeringer i et stærkt udvalg af destinationer til internationale rejser via Stockholm Arlanda Lufthavn og Göteborg Landvetter Lufthavn driver fortsat udviklingen. På Landvetter steg de internationale rejser med 11 procent i løbet af juni, mens den internationale trafik steg med 7 procent på Arlanda.

I løbet af juni rejste omkring 3,1 millioner rejsende via Swedavias ti lufthavne. Resultatet i juni er på samme niveau som rejserne i juni sidste år. Internationale rejser steg med 6 procent til godt 2,5 millioner rejsende, mens indenrigsrejser faldt med 20 procent til næsten 618.000 rejsende.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.