Annons:

American Airlines introducerer nye Flagship Suite® sæder på Boeing 787-9 og Airbus A321XLR

American Airlines giver kunderne en ny komfort. Med leverancer af sine nye Airbus A321XLR og Boeing 787-9 fly, der begynder i 2024, introducerer flyselskabet et nyt Flagship Suite® koncept og et moderniseret flyinteriør i sin langdistanceflåde.

Flagship Suite® Sæder tilbyder kunderne en privat premium-oplevelse med en dør, en chaiselounge sædeindstilling og mere personlig plads. Kunderne vil nyde skræddersyet privat luksus i American’s Premium Cabin.

American Airlines var det første amerikanske flyselskab, der intruducerede langdistancer premium-økonomisæder i 2016, og som svar på kundernes efterspørgsel tilføjer flyselskabet endnu flere premium-økonomisæder til sine langdistancefly. Det nye specialdesignede premium-økonomisæde skaber mere privatliv og fordobler pladsen til opbevaring af personlige ting ved sædet.

Med introduktionen af nyt interiør på sine langdistancefly vil premium siddepladser på American’s Long-Haul Fleet vokse med mere end 45% i 2026. American’s Boeing 787-9 fly vil have 51 Flagship Suite® sæder og 32 premium økonomi sæder, og Flyselskabets Airbus A321XLR -fly vil indeholde 20 Flagship Suite® sæder og 12 premium økonomisæder.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.