Annons:

Åbner første hotel i London

Den München-baserede hotelgruppe Ruby Hotels har netop slået dørene op til sit første hotel i London i det pulserende South Bank-område.

Nu kan besøgende i London checke ind på et helt nyt hotel i det hippe South Bank-område. I starten af året åbnede den München-baserede hotelgruppe Ruby Hotels nemlig det helt nye hotel Ruby Lucy i den britiske hovedstad.

London får dermed et 75-værelsers hotel i, hvad direktøren for hotelkæden beskriver som ”hotellers svar på en luksus-yacht.”

– Vi gør luksus mere tilgængeligt ved at begrænse os til et relativt komprimeret areal og skære alt unødvendigt fra – ligesom man kender det fra fx luksus-yachts.

– Eksempelvis planlægger og bygger vi på en meget modulær måde, og så vidt muligt centraliserer og automatiserer vi alle de processer, der finder sted “under overfladen” – fx administration og indkøb, forklarer direktør for Ruby Hotels, Michael Struck.

Ruby Hotels planlægger åbning af i alt elleve nye hoteller i 2020 – herunder endnu et hotel i London senere på året, skriver hotelkæden i en pressemeddelelse.

 

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.