Annons:

18. maj åbner LEGOLAND® årets nyhed “Ferrari Build & Race”

Årets nyhed i LEGOLAND® - Ferrari Build & Race åbner 18. maj og byder på en helt ny interaktiv og digital Ferrari attraktion. Her kan gæsterne blandt andet bygge deres egen LEGO® Ferrari og gøre den levende på den digitale racerbane og naturligvis opleve 1:1 modellen af den legendariske Ferrari Monza SP1

Den 18. maj åbner LEGOLAND® for årets store nyhed – Ferrari Build & Race. Her kan gæsterne slå sig løs i den flotte LEGO Ferrari tematiserede attraktion og opleve verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse.

– Ferrari er et verdenskendt brand, som er berømt for deres unikke biler, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere en helt ny form for interaktiv attraktion sammen med Ferrari her i LEGOLAND. Foran attraktionen møder gæsterne verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse, som bliver et imponerende syn og kommer til at bestå af hele 383.610 LEGO klodser, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Storslået event

Åbningen af årets store nyhed i LEGOLAND kommer til at byde på et storslået event med bilinteresserede Anders Breinholt som vært. Han får blandt andet selskab af direktør i LEGOLAND Christian Woller og Ferrari racerkører Nicklas Nielsen, som også selv har kørt i en Ferrari Monza SP1.

– Vi kommer til at holde en fantastisk afsløringsfest, hvor vi blandt andet får besøg af Ferrari racerkører, Nicklas Nielsen. Måske kan han komme med gode tips til, hvordan man bygger den perfekte LEGO Ferrari bil, også glæder mig da også til at se hans reaktion på den LEGO byggede Ferrari Monza SP1, siger Christian Woller.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.