Annons:

Lufthansa bestiller nye Dreamliners for at skabe mere bæredygtig flåde

Lufthansa Group køber yderligere syv Boeing 787-9 Dreamliners , da den europæiske luftfartsgigant ser ud til at fortsætte med at forny sin langdistanceflåde med mere brændstofeffektive fly.

Gruppen, som også ejer Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines og Swiss, sagde, at de nye Dreamliners ville “kompensere” for forsinkede leveringer af Boeing 777-9-fly, som skulle ankomme i 2023, men som nu skal leveres i 2025.

De nybestilte B787-9’ere, som forbruger omkring 25 procent mindre brændstof end deres forgængere, forventes at blive leveret i 2025 og 2026. Lufthansas tidligere ordre på samme type fly vil også blive fremrykket til 2023 og 2024 “i nogle sager”.

Carsten Spohr, Lufthansas administrerende direktør, sagde: “Vi fortsætter med at investere i mere brændstofeffektive, mere støjsvage og mere økonomiske fly, der udleder betydeligt mindre CO2, som gør os i stand til at drive vores flådemodernisering.

”Ved at købe disse topmoderne fly understreger vi igen Lufthansa Groups evne til at investere i og forme fremtiden.

“Vi tager igen initiativet og udvider vores lederrolle samt tager ansvar for miljøet – med premium-produkter til vores kunder og en bæredygtig flåde.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.