Annons:

Australien byder de første internationale turister velkommen i næsten to år

I alt 56 internationale flyvninger ankommer til Australien i dag (21. februar), da landet åbner sine grænser for fuldt vaccinerede turister fra udlandet for første gang i næsten to år.

Sydney lufthavn er destinationen for 27 af disse flyvninger, fra lande som Storbritannien, USA, Canada, Singapore, De Forenede Arabiske Emirater og Japan.

Qantas Group vil flyve mere end 14.000 passagerer til Australien i denne uge, efterhånden som karantæne- og grænsebarrierer for internationale turister falder.

Alan Joyce, Qantas Groups administrerende direktør, udtaler, at reservationerne havde været stærke, siden den australske regering annoncerede, at landet åbnede for internationale besøgende.

“De tusindvis af internationale turister, der ankommer i denne uge og mange flere i løbet af de kommende måneder, vil hjælpe med at kickstarte turistindustrien, som har gjort det hårdt i de sidste par år. Folk er meget ivrige efter at komme tilbage til Australien, og vi ser fortsat stærke bookinger fra USA og Storbritannien samt Sydafrika og Canada.”

Rejsende kan komme ind i alle stater undtagen Western Australia, som forbliver lukket indtil 3. marts.

Den australske turistminister Dan Tehan siger, at tilbagevenden af ​​dobbeltvaccinerede internationale besøgende vil genoplive Australiens turistsektor, som understøtter 660.000 job. For at fejre oversøiske turisters tilbagevenden rullede Australien velkomstmåtten ud med særlige begivenheder planlagt i Sydney lufthavn.

De første besøgende i Sydney blev mødt med gaver af Vegemite og legetøjskoalaer og kænguruer og en DJ, der spillede Australiens yndlingssange.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.