Annons:

940.000 passagerer fløj med Norwegian i marts

Norwegians trafiktal for marts viste en positiv tendens med vækst i passagertal og en kabinefaktor på over 80 procent. Selskabet har for nylig genåbnet flere baser og direkte ruter i Europa og vil fortsætte med at øge kapaciteten frem mod sommeren.

Vi er især glade for, at belægningsgraden er holdt sig over 80 procent på trods af indførelsen af markant mere kapacitet i marts. Bookingtallene er forbedret gennem de seneste uger, og vi er glade for at se denne fortsatte opadgående tendens i markedet. Vi ser en travl påskerejseperiode med mange rejsende og flere udsolgte fly. Hen mod sommeren genåbner vi og introducerer nye destinationer, og vores kunder kan nu vælge mellem næsten 280 ruter i Europa ,” siger Geir Karlsen, administrerende direktør i Norwegian.

Norwegian havde 940.149 passagerer i marts mod 71.399 i marts 2021. Belægningsgraden var 80,3 procent. Kapaciteten (ASK) var 1.485 millioner sædekilometer, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var 1.193 millioner sædekilometer. I marts fløj Norwegian i gennemsnit 48 fly, og 99,4 procent af ruteflyvningerne blev gennemført. Punktligheden var 90,1 procent.

I sommerprogrammet vil Norwegian operere næsten 280 ruter til populære destinationer i Europa med en flåde på 70 fly. I denne uge fjernede selskabet kravet om at bære ansigtsmasker om bord på alle flyvninger.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.