Annonce:

Annonce:

Thailand efterlyser hurtigt vaccinepas til turister

Turistorganisationen TAT er klar til at byde oversøiske turister velkommen fra efteråret 2021. Men der mangler principiel beslutning om indførelsen af et vaccinepas.

Det er vicedirektøren i TAT, Siripakorn Cheawsamoot, der har opfordret landets regering til at træffe en hurtig beslutning om anerkendelse af internationale vaccinepas fra turister, der søger mod landet i den kommende højsæson. Cheawsamoot er den øverste ansvarlige for de thailandske turistaktiviteter i bl.a. Europa og USA, og forklarer, at TAT ”planlægger” efter at byde turister velkommen i større omfang til efteråret. Men at en statslig accept af andre landes vaccinepas er nødvendig.

TAT har planlagt en større international marketingkampagne til lancering fra juli måned, og håbet er at ankommende turister fra Europa og USA til efteråret vil være vaccineret i så stort antal, at karantæneophold i Thailand kan undgås fra efteråret 2021.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.