Venstre klar med mere rejsebranche-støtte

Partiet Venstre er klar til at udvide de hidtidige hjælpepakker til rejsebureauerne. Ordfører afventer status over, om de 1,5 mia. til Rejsegarantifonden allerede er opbrugt

”Det er afgørende at man ikke stopper midt i forløbet” siger Venstres Torsten Schack-Pedersen til TVA, og henviser til, at regering og Folketing allerede har afsat 1,5 mia. kr. i ekstra midler til Rejsegarantifonden, og yderligere 725 mio. kr. i hjælp til rejsebureauerne.

Venstre-ordføreren afviser ikke, at en ny hjælpepakke bliver givet på andre betingelser end de hidtidige. ”Udfordringen er, om Rejsegarantifonden som model er robust nok, så det er muligt vi skal se på andre modeller” siger han. Schack tilføjer dog, at ”i den bedste af alle verdener” giver modellen med en Rejsegarantifond både god forbrugerbeskyttelse og lige konkurrencevilkår, efter hans opfattelse.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA