Annonce:

Annonce:

Kollerup: Vil også kigge på hjælp til rejsebranchen

Erhvervsminister klar til at se på hvordan rejsebureauer kan få hjælp til overlevelse under pandemi.

Efter at et bredt folketingsflertal sent tirsdag blev enige om en række udvidelser af forskellige Corona-hjælpepakker til dele af dansk erhvervsliv, meldte Danmark Rejsebureau Forening skuffelse over, at aftalen ikke bød på effektiv hjælp til danske rejsebureauer.

DRF-direktør Lars Thykier kalder rejsebranchen for ”de facto nedlukket” og kritiserer blandt andet, at rejsebureauerne ikke, i lighed med andre erhvervssektorer, får mulighed for lønkompensation og at lægge virksomheder ”i dvale”.

Og kritikken fik onsdag erhvervsministeren til at reagere. Overfor TV2 bekræftede Simon Kollerup således, at han i den kommende tid vil undersøge, om og hvordan også rejsebureauerne kan hjælpes i de kommende måneder.

Kollerup konkretiserede ikke hvilke mulige hjælpeinitiativer han har i tankerne, men understregede at han ikke selv mener, at rejsebureauerne er blevet ”glemt” i forhandlingerne.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.