Annonce:

Annonce:

Køber Bravo Tours ud af fallitbo

Den oprindelige medstifter af Bravo Tours, Peder Hornshøj, bliver igen medejer, efter at bureauet er købt fri af det konkurstruede Travelco Nordic.

I en pressemeddelelse betegner Peder Hornshøj det som en ”kæmpe forløsning”, at det er lykkedes at redde virksomheden fra den truende konkurs i det islandsk ejede moderselskab, Travelco Nordic. Hornshøj var medstifter af charterbureauet i 1998.

Han indtræder som medejer gennem selskabet PH Bravo, hvor også bureauets salgsdirektør, Gitte Søndergaard, har en ejerandel. De øvrige to medejere er Sunway Group, som driver ni rejsebureau-brands, og ejes af Mads Bygballe Christiansen, samt det islandske selskab Solbjarg ehf. Ifølge pressemeddelelsen fra Bravo Tours er det islandske medejerskab dog tænkt som en midlertidig foranstaltning, idet islændingene agter at trække sig ud af ejerskabet ”når tiden igen er moden til det”.

Det nye selskab bag Bravo Tours, som blev stiftet den 26. oktober, har fået navnet ”Bravo Tours 1998 A/S”., og er stiftet med en kapital på 1.750.000 kr.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.