Scandic fortsætter: Åbner nyt hotel på Nørreport

Hotelkæden Scandic fortsætter sin offensiv på det københavnske hotelmarked. Danmarks største hotelkæde offentliggør i dag et nyt hotel på Nørreport, der står klar til næste år.

Scandic har lanceret sit femte nye hotel i hovedstaden inden for en årrække. Det københavnske hotelmarked får endnu en tilføjelse. Scandic åbner et nyt hotel på Nørreport, som de forventet står klar i oktober næste år. Hotellet bliver et af Scandics 27 hoteller i Danmark.

I løbet af en fireårig periode sætter Scandic mere end 2000 værelser ind i København. Det er en stigning på 50 procent i forhold til kædens nuværende værelseskapacitet i hovedstaden

– Med vores nye Nørreport-hotel viser vi endnu en gang, at København er et kernemarked for os. Hundrede værelser ændrer ikke hele markedet, men vores ekspansion sætter en tyk streg under vores engagement og tro på København – både på fritids- og forretningsmarkedet. Arbejdet med at klargøre hotellet er allerede i fuld gang, og vi glæder os meget til, at vi kan slå dørene op næste år, siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Det nye hotel kommer blandt andet til at have skybar og restaurant på toppen, men derimod ingen mødelokaler. Hotellet satser på at tiltrække individuelle rejsende fra forretnings- og fritidssegmentet og lokale københavnere.

– Vi vil skabe en inspirerende ramme, hvor turister og lokale kan mødes, arbejde eller nyde en middag og drink med udsigt over København fra en af byens absolut bedste beliggenheder, siger Søren Faerber.

Scandic forventer at rekruttere 50 nye medarbejdere til Scandic Nørreport.

De åbnede sidste år et hotel i Kødbyen på Vesterbro, og i år åbner de et renoveret og udvidet Scandic Falkoner på Frederiksberg. Inden 2022 åbner hotelkæden to nye hoteller ved hhv. Amager Strand og Scandic Spectrum ved Kalvebod Brygge samt deres nye hotel ved Nørreport, som åbner i 2020.

Kommentarer är stängda.