Annonce:

Annonce:

”Vi kommer til at Corona-teste i årevis”

Topchefen for Heathrow lufthavnen vurderer, at flypassagerer skal indstille sig på Corona-tests flere år ud i fremtiden, uanset at en vaccine er på trapperne.

En årelang fortsættelse af Corona-tests af flypassagerer er uomgængelig, hvis international luftfart skal nå tilbage på et ”niveau, der giver mening”. Også selvom der allerede i 2021 udrulles effektive Covid-19 vaccine programmer. Det vurderer chefen for Europas mest travle lufthavn, engelske Heathrow.

Til nyhedsbureauet Bloomsberg siger John Holland-Kaye, at han forventer at myndigheder i ”mange lande” også efter en vaccine vil forlange, at passagerer, der vil indrejse i de pågældende lande, skal kunne fremvise negative tests. ”

”Hvis man eksempelvis går ud fra, at Storbritannien får tidlig adgang til en vaccine, så vil det tage mellem et og halvandet år, at vaccinere hele landet. Det kommer til tage endnu længere tid, før selv det hurtigste vaccinationsprogram får en massiv indvirkning rundt om i verden” lyder vurderingen.

Derfor, påpeger, John Holland-Kaye, bør internationale lufthavnes fokus være på at få introduceret anerkendte tests for ankommende passagerer, så de kan undgå en karantæneperiode. I dag kræver myndigheder i en række lande, at flypassagerer går i op til 14 dages karantæne, selv efter at den rejsende har modtaget et negativt testsvar.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.