Annonce:

Annonce:

Styrelse på vej med påbud om refusion af flybilletter

Flyselskabernes langsommelige behandling af sager, hvor flypassagerer stadig venter på at få refunderet deres flybilletter fører nu til myndighedsfrister, påbud og i sidste ende politianmeldelser.

Det er Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som er på vej med frister for, hvornår flypassagerer senest skal have refusion for deres flybilletter. Tusindvis af kunder med tilgodehavende hos selskaber som SAS og Norwegian venter stadig på at få deres penge retur.

Styrelsen oplyser ikke hvor lang fristen for at refundere kundernes flybilletter bliver. Men til gengæld står det klart, at hvis fristen overskrides, vil det føre til påbud og – i sidste ende – politianmeldelse. Dermed sætter Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen handling bag transportminister Benny Engelbrechts utålmodighed overfor flyselskaberne. Allerede i starten af august sagde Engelbrecht, at hans tålmodighed ”var sluppet op”, og at flyselskaberne, herunder SAS, hvor den danske stat er storaktionær, ”har et stort ansvar, både overfor kunderne og ejerkredsen”.

”Styrelsen har i foråret og sommeren udvist forståelse for den vanskelige situation, som flyselskaberne har stået i med at håndtere de ekstraordinært mange refusionssager”, hedder det i en pressemeddelelse, som fortsætter: ”Vi kan dog konstatere, at der fortsat er udfordringer med selskabernes efterlevelse af refusionspligten”.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.