Annonce:

Annonce:

Singapore Airlines øger på CPH, indfører specielle afgang for vaccinerede.

Singapore Airlines indsætter yderligere en ugentlig frekvens på ruten mellem Singapore og København og tilbyder fra 20. oktober 4 ugentlige flyvninger. Samtidig udvider Singapore Airlines sit karantænefri “Vaccinated Travel Lane”-netværk til 14 byer, inklusive København.

Allerede fra 21. oktober, kan rejsende benytte Singapore Airlines’ særlige “Vaccinated Travel Lane-afgange (VTL) fra København Lufthavn. De specielle VTL-regler gør at, der ikke er krav om karantæne ved ankomst til Singapore. VTL-ordningen er et led i Singapores gradvise genåbning.

Først VLT-flyvning fra København bliver den 17. oktober og der bliver en ugentlig afgang. VLT-flyvningerne er letgenkendelige, da disse får sit eget flynummer SQ353. Afgange med det sædvanlige flynummer, SQ351, på vil fortsætte uden at være VTL-afgang.

Fra 31. oktober 2021 øges til to ugentlige VTL-afgange, mandage og tirsdage, mens afgange uden VTL finder sted på onsdage og lørdage.

Mange krav skal opfyldes

Alle rejsende på VTL-afgange skal inden afgang sikre sig at de overholder de krav stillet fra Singapore:

  • Rejsende skal være fuldt færdigvaccinerede mod Covid-19 med en af WHO godkendt vaccine
  • Fremvisning af digitalt verificerbart vaccination certifikat (dvs. inkl. QR-kode) på engelsk udstedt af et VTL-land eller Singapore.
  • Have en rejsehistorik 14 dage forud for afrejse med ophold i et VTL-land eller i Singapore førend afgang med en VTL-afgang. Rejsehistorikken kan bestå af ophold i ét eller flere VTL-lande. Transit-lande er omfattet af rejsehistorikken. Der er ikke krav om, at rejsende skal være danske statsborgere.
  • Tage en Covid-19 PCR-test indenfor 48 timer før afgang til Singapore, og tage en PCR-test ved ankomsten til Changi Airport samt gå i selvisolation indtil negativt svarresultat foreligger.
  • Have en rejseforsikring med en minimumsdækning på SGD30,000 for Covid-19-relatet behandling og hospitalsophold. Rejseforsikring skal være i effekt før afrejse.
  • Downloade appen ’Trace Together’ i Singapore til brug for eventuel kontaktopsporing.
  • Alle rejsende, der ikke er statsborgere i Singapore eller har status af Permanent Residents, og som skal ind i Singapore, skal ansøge om et Vaccinated Travel Pass (VTP) mellem 7-30 dage før deres planlagte ankomstdato i Singapore. Rejsende kan ansøge om VTP fra 12. oktober, 2021.

Rejsende der allerede har booket en rejse med Singapore Airlines modtager direkte besked fra flyselskabet, hvis deres fly ændres til en VTL-afgang.

Kunder der ikke imødekommer VTL-kravene bliver ombooket til en ikke-VTL-afgang.  Rejsende på ikke-VTL-afgange skal overholde Singapores normale indrejseregler og derfor i karantæne ved ankomst.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.