Annonce:

Annonce:

SAS: Strammere restriktioner har kostet flere passagerer

Der er kommet flere ”røde” lande i rejsevejledningerne på SAS-markederne, og det har kostet passagerer i september, i forhold til august måned.

SAS har offentliggjort sine trafiktal for september måned, der viser fortsat Corona-betinget nedgang. I alt fløj 600.000 passagerer med selskabet i sidste måned, 73% færre end samme måned sidste år.

Mere bemærkelsesværdigt er passagertallet i september også lavere end august. Det skyldes, ifølge koncernchef Rickard Gustafsson, at der er kommet flere ”røde” lande til i de forskellige rejsevejledninger. Til gengæld mærker selskabet en stabil efterspørgsel på indenrigsflyvninger i de skandinaviske lande.

”Når vi ser fremad, fortsætter vi med at overvåge markedets udvikling, og vi er klar til at levere flere justeringer i forhold til, hvordan efterspørgslen udvikler sig,” lyder det fra Rickard Gustafsson i en pressemeddelelse.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.