Annonce:

Annonce:

Nye SAS trafiktal skuffer: Danskerne har ikke fået rejselysten tilbage

SAS’ trafiktal for august måned viser en minimal fremgang på 12.000 passagerer fra juli til august. Men kapacitet og passagertal er henholdsvis 73% og 74% under niveauet fra sidste år.

Passagertrafikken hos SAS lider stadig under Covid 19 pandemien, og med august-tallene er det endnu mere usikkert, i hvilket omfang passagererne vender tilbage til flykabinerne, og hvor hurtigt.

SAS-topchef Rickard Gustafsson siger i en kommentar til august-tallene, at man sigter efter at øge antallet af flyvninger og genåbne flere ruter ”i takt med at efterspørgslen vender tilbage”. Han indikerer, at indenrigstrafikken i de skandinaviske lande stør først, men henviser også til genåbningen af 18 europæiske ruter, ligesom enkelte asiatiske ruter genoptages.

Trafiktallene for sidste måned synes dermed at understøtte de dystre udsigter, som også Danske Bank og analysevirksomheden YouGov når frem til, når det gælder danskernes rejselyst; Danskernes rejselyst er aftaget mærkbart, og det lader ikke til at særligt ferierejsende vender tilbage til de rejsemønstre, som gjaldt før Corona-pandemiens start, indenfor en overskuelig fremtid.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.