Hvert år rejser over 700.000 gæster med Oslobåden, der nu sejler under navnet Go Nordic Cruiseline.
De seneste måneder har de to skibe på ruten mellem København og Oslo gennemgået den største transformation på ruten nogensinde – med bl.a. helt nye kahytter og nyt farveunivers.
Nu får alle barer og spisesteder om bord hos Go Nordic Cruiseline et ansigtsløft.
De første seks ændres allerede i næste uge, mens øvrige opgraderes efter sommerferien.
”Med udgangspunkt i rutens stolte nordiske arv og historie har vi givet barer og restauranter en omfattende opgradering. Vi sætter fokus på nordiske retter, danske og norske specialiteter, nordiske bryggerier, danske og norske destillerier, sæsonaktuelle cocktails og nordisk underholdning. Derfor får alle barer og restauranter også nye navne,” fortæller Kim Heiberg, EVP & Head of Go Nordic Cruiseline.
Nordiske hverdagsfavoritter og håndplukkede specialiteter Den største restaurant om bord, der formodentlig også er blandt Nordens største buffetrestauranter målt på antal årlige gæster, får navnet Skagerak – inspireret af skibets daglige rute.
”På Skagerak finder man nordiske hverdagsfavoritter og sæsonbetonede retter for både unge og ældre. Over halvdelen af menuen består af nordiske retter, og der vil fremover også være flere muligheder for at smage på skiftende håndplukkede lokale råvarer, som vi sejler forbi på ruten – fra land, vand eller flyvende i luften,” forklarer Kim Heiberg, EVP Head of Go Nordic Cruiseline.
10-retters sæsonmenu til deling
Rutens nyeste restaurantkoncept NORD bibeholder sit navn, men har netop skiftet menuen efter sæsonens lokale råvarer. Her kan gæster nyde 10 smagsoplevelser fordelt på fire serveringer – serveret som delemad.
”Den skiftende menu baseres på sæsonaktuelle råvarer og serveres som delemad ved bordet, så man deler oplevelsen med dem, man holder af. Der er også mulighed for vinmenu, champagne, hjemmebagt brød og en særlig petit four. Og rejser man som virksomhed eller større selskab, kan man spise en tilsvarende menu i NORD Banket – hvor kun forretter og desserter serveres som hyggelige og sociale deleretter,” fortæller Kim Heiberg.