Annons:

Omkostninger ved rejser stiger hurtigst på USA’s østkyst, men Europa er ikke langt bagefter

Barcelona, Berlin og Paris har set de største stigninger i de gennemsnitlige hotelpriser i Europa indtil videre i år, mens fly mellem London og Berlin har haft den største stigning i gennemsnitlige billetpriser.

I en analyse foretaget af TMC selskabet Travelperk af sine top 15 destinationsbyer og 15 mest bookede fly- og jernbaneruter viser omfanget af rejseprisinflationen mellem 1. og 2. kvartal i år og at omkostningerne stiger hurtigst på den amerikanske østkyst.

I Europa steg de gennemsnitlige hotelpriser med 48 procent i Barcelona, til € 153 og med 38 procent i både Berlin og Paris, til henholdsvis € 130 og € 198.

Men den største stigning i hotelpriserne blev registreret i Chicago, med en stigning på 77 procent (til € 277) i 2. kvartal sammenlignet med 1. kvartal, efterfulgt af Boston, med en stigning på 63 procent (til € 346) og New York, med en stigning på 49 procent ( til € 309).

Af alle top 15 byerne havde kun af Singapore en stigning mindre end 10 procent, hvor priserne steg fire procent (til € 175).

Den største stigning i gennemsnitlige flybilletpriser blev registreret på bookinger fra New York til San Francisco (op 96 procent til € 685), fra New York til Paris (op 62 procent til € 1.753) og fra Berlin til London (op 43 procent til € 280).

”Vores data viser tydeligt, at selv om Europa har set store stigninger overalt, har de mest dramatiske stigninger i omkostningerne ved rejser i første halvdel af 2022 været i USA,” sagde JC Taunay-Bucalo, Travelperk Chief Revenue Officer.

”Disse stigninger skyldes en række eksterne faktorer, som alle dele af rejsebranchen kæmper med, herunder øgede brændstofomkostninger, en mangel på arbejdskraft og uro i den globale økonomi. Det er dog fordi udbydere ser en stigning i efterspørgslen og søger at kompensere for de indtægter, der er tabt under pandemien. ”

Han tilføjede: “Vi forventer, at de omkostningsstigninger, vi ser, fortsætter resten af ​​dette år.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.