Annons:

Indrejsekontrollen i Københavns Lufthavn kåret til verdens bedste

Københavns Lufthavn er den bedste blandt mere end 500 lufthavne i verden til indrejsekontrol. Det står klart, efter organisationen Skytrax afholdt ceremonien World Airport Awards i Paris.

Repræsentanter fra Københavns Lufthavn og Københavns Politi var i Paris for at modtage prisen. Det skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

– Indrejsekontrollen er for udlændinge uden for EU’s Schengen-område den første kontakt til Danmark. Vi arbejder tæt sammen med Københavns Politi for at sikre alle en effektiv og god service. Så vi er meget glade og stolte over, at passagererne på dette vigtige område har valgt at stemme på Københavns Lufthavn, siger SVP Johnnie Müller, Security Services i CPH.

Ved rangeringen af verdens bedste lufthavn blev Københavns Lufthavn rangeret som den 17. bedste.

Den bedste lufthavn blev Doha Hamad i Qatar foran Tokyo Haneda og Singapro Changi. Paris’ Charles de Gaulle blev den bedste europæiske på en sjetteplads.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.