“Vi bygger ikke bare et hotel – vi skaber et sted at vende tilbage til for både private gæster og til møder, events og konferencer. Rox Resort skal vække begejstring hos kvalitetsbevidste gæster – målet er at levere en femstjernet oplevelse. Det kræver det rette hold – og det har vi. Jeg er enormt stolt over at kunne præsentere et stærkt team med passion og erfaring, som ved, hvad det kræver at skabe indtryk, der bliver husket,” siger Carl Hegestad, CEO hos Rox Resort i en pressemeddelelse.
Med rekrutteringen af en række profiler fra nogle af de mest eksklusive hoteller og restauranter, er Rox Resort allerede rustet til at levere på højeste niveau.
Et erfarent hold fra nogle af verdens bedste hoteller står klar til åbningen 1. november
På billedet ses fra venstre til højre:
- Daniel Josef Dam, Hotel Manager, kommer fra Kølpin Hotels og har tidligere stået i spidsen for Tisvildeleje Strandhotel og Helenekilde Badehotel. Med en baggrund i både hotelledelse og gastronomi fra bl.a. Restaurant Pluto og Maison, er Daniel garant for den gennemførte kvalitet og varme gæstfrihed, der skal kendetegne Rox Resort.
- Christoffer Lind Eriksen, Front Desk Manager, bringer international klasse med sig efter syv år på Hotel d’Angleterre og senest som nøglefigur ved åbningen af Hotel Grand Johanne.
- Klaus Kilgast, Head Chef, er uddannet fra Hotel d’Angleterre og har stået i køkkenet på både Villa Copenhagen og Comwell. Han vil stå i spidsen for resortets kulinariske hjerte – restauranten The Smith – hvor globale smagsoplevelser møder skandinavisk præcision.
- Sunil Pramanik, Restaurant Manager, kommer med erfaring fra både d’Angleterre, MASH og Londons eksklusive restaurantmiljø – bl.a. Spring restaurant – og vil sikre service på højeste niveau.
- Veena Zeuch, Meeting & Event Manager, har over ti års erfaring med konferencer og gæsteservice på Crowne Plaza Copenhagen Towers og står klar til at skræddersy arrangementer med præcision og personlighed.
- Leah Mortensen, Customer Success Agent, kommer fra Dragsholm Slot og bliver virksomhedernes første kontakt, når konferencen skal planlægges – med overskud og overblik.