Annonce:

Annonce:

Alperne får konkurrence af fjerne skisportsdestinationer

Der er rift om de ledige rejser til skisportsstederne i Alperne. Men de klassiske destinationer får konkurrence af Japan, Canada og USA i år.

Fjernere destinationer, som for eksempel Aspen i Colorado og Whistler i Canada, tiltrækker danskere der vil opleve noget andet end de sædvanlige pister i Europa. Det meddeler Danmarks Rejsebureau Forenings medlemmer ifølge en pressemeddelelse.

Også de japanske skisportssteder Niseko og Hakuba har også udviklet sig til skidestinationer, som flere efterspørger.

Mange vælger at få et professionelt rejsebureau til at hjælpe med planlægningen, fortæller Jakob Hahn, advokat og afdelingschef i Danmarks Rejsebureau Forening:

– Når flere gæster vælger et rejsebureau som arrangør i stedet for at stykke skiferien sammen selv, hænger det sammen med, at prisen ofte er den samme – måske endda billigere – samtidig med, at der er rådgivning under hele forløbet, siger Jakob Hahn.

– Mange har måske oplevet at misse deres eget bestilte fly på grund af trafik og sne på destinationen eller stå med håret i postkassen hos et overbooket hotel, der ikke kan eller vil finde et andet værelse. I sådanne tilfælde hjælper et bureau hele vejen, og ved forsinkelser kan man i nogle tilfælde være berettiget til en kompensation fra rejsebureauet, uddyber han.

Forretnings- og ferierejsebureauerne oplever også en stigning i firma- og teambuilding-rejser på ski.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.