Annonce:

Annonce:

Zleep Hotels ansætter ny Sales Manager

Zleep Hotels afslutter året med endnu en udvidelse i hotelkædens salgsafdeling.

Så er der nyt på salgsfronten fra hotelkæden Zleep Hotels – igen. René Lyster startede som ny Sales Manager den 1. december 2019.

– Det er spændende at være blevet en del af Zleep Hotels og kædens team af engagerede og servicemindede medarbejdere. Jeg brænder for at skabe unikke oplevelser for mine kunder, hvilket Zleeps hotelprodukter i den grad tillader. Jeg glæder mig til at afprøve mine evner i en helt ny branche, og jeg kan allerede nu fornemme, at hotelbranchen og jeg er et rigtig godt match, fortæller ny Sales Manager i Zleep Hotels René Lyster.

Han har erfaring med relationsskabende salg og salgstræning fra sin tidligere stilling som Retail Process & Projekt Koordinator ved mobiloperatøren 3.

– Vi har i år mere end fordoblet antallet af medarbejdere i salgsafdelingen og insourcet den svenske salgsafdeling, og det kan mærkes. De kræfter, vi har fået ind, er uundværlige, og alle Sales Managers gør en kæmpe indsats for at synliggøre og bane vejen for Zleep i Danmark såvel som i resten af Norden, og det virker, fortæller hotelkædens Director of Sales, Lisbeth Simonsen.

To Zleep-hoteller står til åbning i 2020. Den 1. april åbner Zleep Hotel Copenhagen Arena i Ørestad på Amager i København, og den 1. juli åbner Zleep Hotel Lyngby.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.