Annonce:

Annonce:

Tivoli-direktør stopper efter 24 år

Den administrerende direktør i Tivoli, Lars Liebst, stopper. Han forbliver dog på posten, end til der er fundet en afløser. 

Lars Liebst stopper som administrerende direktør for Tivoli efter at have stået i spidsen i knap 24 år. Ifølge en pressemeddelelse sker det efter fælles aftale med Tivolis bestyrelse. Lars Liebst tiltrådte som direktør i 1996, og har sideløbende indtaget en lang række bestyrelses- og tillidsposter inden for dansk kultur- og erhvervsliv.

– Efter i snart 24 år at have stået i spidsen for en af Danmarks mest spændende og alsidige virksomheder, er bestyrelsen og jeg nu enige om, at tiden er rigtig til et generationsskifte, siger direktøren og fortsætter:

– I min tid er Tivoli gået fra sæsonvirksomhed til helårsvirksomhed, og aldrig har mangfoldigheden i Haven været større. Bestyrelsen for Tivoli har netop vedtaget en ny strategi, som jeg sammen med Tivolis bestyrelse, chefer og medarbejdere har arbejdet på i et år, og det er en god anledning til at give stafetten videre.

Arbejdet går nu på at finde en efterfølger til Lars Liebst som Tivolis nye administrerende direktør. Han fortsætter dog i sin stilling, indtil der er fundet en afløser.

– Lars Liebst afleverer en virksomhed i topform, som er på vej mod sit bedste resultat nogensinde. Tivoli er Danmarks største turistattraktion, og under hans ledelse har Haven udviklet sig til et internationalt anerkendt brand, fortæller formand for bestyrelsen i Tivoli A/S, Tom Knutzen.

Inden for de sidste 25 år er Tivoli gået fra et underskud på 50 mio. kr. i 1995 til et forventet årsresultat på 220 mio. kr. i 2019.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.