Annonce:

Annonce:

Related ansætter kendt brancheprofil

Det nordiske PR- og repræsentationsbureau Related styrker sit team i Stockholm med to nye medarbejdere. 

Related ansætter to nye medarbejdere til deres kontor i Stockholm. Den ene er Paul Sikic, som netop er ansat som Senior Trade & MICE Executive. Han er et velkendt ansigt for mange i branchen, da han kommer fra en stilling som nordisk turistchef for Det Kroatiske Turistråd. Paul Sikic har stor erfaring med destinationsmarkedsføring fra en stilling som nordisk turistchef for Det Kroatiske Turistråd og skal primært have ansvar for kunder. Det gælder bl.a. Dubai Tourism (DTCM) og Dubai Business Events (DBE). Paul Sikic starter officielt den 1. januar.

Related ansatte i starten af november også Vendela Carlén som PR Executive. Vendela kommer med erfaring fra både bureauverden og turismebranchen. Hun har bl.a. arbejdet hos det svenske event- og PR-bureau Spoil Concept.

Oprustningen af Stockholm-teamet sker i forlængelse af, at Related de seneste måneder har vundet flere større kontrakter og tilføjet flere nye kunder til porteføljen. I september kunne PR- og repræsentationsbureauet atter tilføje Dubai Tourism til kundeporteføljen. Samtidig har bureauet i løbet af året vundet adskillige nye længerevarende kontrakter, bl.a. for rejsemål som Kroatien, Portugal, Tenerife og Grindelwald samt for en række hoteller.

Bureauet har nu otte medarbejdere i deres kontor i Aarhus og fem i Sverige.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.