Annonce:

Annonce:

Nyt job til kendt profil

Det nordiske repræsentationsbureau, United Spirit Nordic, byder Patrick Menzies velkommen som ny salgschef, og han vil fremover være ny kontaktperson for rejsebureauerne i Norden og Baltikum.

Patrick Menzies er velkendt og respekteret i den nordiske rejsebranche, efter at have opbygget South African Airways (SAA) brand og netværk gennem de sidste 20 år. Før SAA var han kortvarigt Key Account Manager hos Qantas. Patrick tiltræder teamet hos United Spirit Nordic som salgschef fra november med ansvar for udviklingen af ​​Travel Trade, Corporate og MICE-delen af ​​forretningen.

“Vi er glade for, at Patrick har valgt at være en del af United Spirit Nordic i denne spændende tid, hvor vi bygger virksomheden op efter pandemien. Vi kender Patrick godt fra hans tid hos South African Airways, hvor vi har samarbejdet om forskellige projekter. Hans omfattende erfaring med salg og marketing samt stærke forbindelser til de nordiske og baltiske markeder vil bidrage til at øge vores vækst i de kommende år”, siger Christine Engen, ejer af United Spirit Nordic.

Patrick kommenterede: “Jeg er glad for at være en del af United Spirit Nordic Team i denne spændende tid og ser frem til at være en del af udviklingen af ​​forretningen. Især i betragtning af, at rejsebranchen begynder at vende tilbage til normalen, og vi kan mødes igen med vores branchekolleger, skabe inspiration og være en støttepartner til at få gang i din ferie og forretningsrejse igen.”

United Spirit Nordic repræsenterer blandt andet Jamaica Tourist Board, Arabian Adventures, Access Holidays, Destination Asia, Genesis Tours, Israel Experts, VIVA Cruises and Abama Luxury Residences på Tenerife.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.