Annonce:

Annonce:

Ny administrerende direktør for SkiStar

Stefan Sjöstrand bliver administrerende direktør og koncernchef for SkiStar efter 13 år hos IKEA.

Bestyrelsen i SkiStar har besluttet at udnævne Stefan Sjöstrand til administrerende direktør og koncernchef. Sjöstrand tiltræder sin nye stilling senest den 11. juni 2020.

– Jeg er meget glad for at have ansat Stefan Sjöstrand til rollen som SkiStars administrerende direktør og koncernchef. Stefan vil bidrage med bred erfaring fra forskellige kommercielle roller. Han har stor forbrugerforståelse, stor erfaring med at arbejde med stærke varemærker og har altid leveret stærke resultater i tidligere roller. Derudover er Stefan en vellidt, klar og inspirerende leder blandt sine medarbejdere, som vi værdsætter meget, siger formand Eivor Andersson.

Stefan arbejder i øjeblikket hos Ingka Centers (IKEA) som Commercial & Digital Manager. Han har arbejdet for IKEA i de sidste 13 år i forskellige stillinger, herunder som Commercial Manager for IKEA Group, medlem af koncernledelsen, administrerende direktør for IKEA Canada med ca. 7.000 ansatte, vicepræsident for IKEA Frankrig med ca. 12.000 ansatte og forretningschef hos IKEA of Sweden.

Stefan har også erfaring fra forskellige roller som manager og administrerende direktør for blandt andet Malaco, Marabou, Weibulls og OLW.

– Det føles meget inspirerende at få tillid til at lede SkiStar, som er et veldrevet firma med fin historisk udvikling, drevet af stærk iværksætterånd og med stort fremtidspotentiale. Jeg ser frem til, sammen med SkiStars bestyrelse, medarbejdere og forretningspartnere, at udvikle virksomheden og skabe værdi for aktieejerne, siger Stefan Sjöstrand i en kommentar.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.