Annonce:

Annonce:

Lufthavnshotel ansætter ny Hotel Manager

Edel Lund Clausen har fundet vejen til den dansk hotelkæde Zleep Hotels, hvor hun bliver Hotel Manager på Zleep hotel Billund Airport.

Det nyrenoverede lufthavnshotel Zleep Hotel Billund Airport har ansat Edel Lund Clausen som Hotel Manager.

– Jeg er energisk, handlekraftig og proaktiv i min tilgang til hoteldrift- og ledelse, og disse kompetencer ser jeg enormt meget frem til at anvende i praksis som ny Hotel Manager i Billund.

– Jeg ønsker, at vi hver dag skal træne for at blive lidt bedre. Jeg tror på, at talent er overvurderet, og at træning er undervurderet. Det er mit mantra, fortæller Edel Lund Clausen.

Gennem 25 år har hun samlet erfaring inden for alt fra ledelse og kommunikation til økonomi og salg, og flere hotelkæder, herunder Scandic og First Hotels.

– Jeg kan helt bestemt bruge mange af mine tidligere erfaringer fra hotelbranchen hos Zleep Hotels. Zleep er på en spændende ekspansionsrejse, som jeg glæder mig til at blive en del af, og derudover ser jeg utroligt meget frem til at stå i spidsen for mit ’eget’ hotel, hvor jeg sammen med mine dygtige kollegaer kan videreføre og forhåbentlig øge hotellets popularitet blandt de mange gæstesegmenter, fortæller den kommende Hotel Manager.

Zleep Hotel Billund Airport er et nyrenoveret hotel med 163 værelser, fitnessrum og et loungeområde. Edel Lund Clausen overtager stillingen som Hotel Manager på hotellet den 1. december 2019.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.