Annonce:

Annonce:

Dennis når til tops i dansk hotelkæde: “Jeg er en sulten herre, og Aarhus er på menukortet”

Dennis Kjer Nissen er netop blevet Hotel Manager for et Zleep-hotel efter at bestride flere af hotelkædens stillinger.

Det, der engang var en stor drøm for Dennis Kjer Nissen, er i dag blevet til virkelighed. I den danske hotelkæde Zleep Hotels er det lykkedes Dennis Kjer Nissen at opnå en ny stilling som Hotel Manager.

Den 1. februar 2020 tiltrådte 29-årige Dennis Kjer Nissen stillingen som Hotel Manager på Zleep Hotels’ nyeste hotel i Skejby i det nordlige Aarhus.

– Jeg glæder mig til at bevise mit værd. Jeg er en sulten herre, og Aarhus er på menukortet, siger Dennis Kjer Nissen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Jeg er ekstremt stolt over, at Zleep har valgt at pege på mig, og jeg kan ikke vente med, sammen med resten af teamet, at forløse hotellets store potentiale, fortæller Dennis Kjer Nissen, der desuden bliver den yngste Hotel Manager i Zleep Hotels.

Startskuddet til hotelkarrieren lød i 2012, hvor Dennis fik tilbudt stillingen som fuldtidsreceptionist på det daværende Zleep Hotel Astoria Copenhagen.

Herefter opstod flere interne karrieremuligheder, der i første omgang resulterede i en plads i hotelkædens økonomiafdeling. Derefter blev han elev i økonomiafdelingen, så regnskabsassistent og regnskabsansvarlig, og i sommers blev han Front Office Manager på ​Zleep Hotel Aarhus Viby, hvor han nu er Hotel Manager.

– Med en alsidighed der er beundringsværdig, et behov for altid at præstere sit ypperste og en sympatisk tilgang til ledelse, er jeg sikker på, at Dennis vil løfte opgaven med bravur – præcis som han har gjort det mange gange før, fortæller Jytte Vestergaard, Director of Operations hos Zleep Hotels.

​Zleep Hotel Aarhus Skejby slog dørene op den 4. juni 2019 og rummer i alt 100 værelser.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.