Annonce:

Annonce:

Dansk PR-bureau snupper seniorrådgiver fra Visit Sweden

Det danske PR-bureau Ehrenberg Sørensen Kommunikation, der er specialiseret i cross-border PR, kommunikation og public affairs inden for transport, turisme, mad og vin, styrker deres danske hold med Anna Kron Boysen som seniorrådgiver.

Anna Kron Boysen bliver ny seniorrådgiver hos Ehrenberg Sørensen Kommunikation fra 1. april. Hun kommer med over 10 års erfaring inden for turisme og PR fra hendes stilling hos turistorganisationen Visit Swedens kontor i Danmark.

– Med Anna Kron Boysen i teamet får vi en unik position som den naturlige partner i Danmark for svenske kunder. Anna er allerede en værdsat rådgiver i Danmark for mange i den svenske turistindustri. Hun har opnået gode resultater, og hendes færdigheder og erfaring vil blive en stor styrke for os og vores kunder i fremtiden, siger Allan Sonne Sørensen, partner og administrerende direktør for Ehrenberg Sørensen Kommunikation.

Anna Boysen er selv fra Sverige og har arbejdet med kommunikation i over 20 år.

– At arbejde med svensk-dansk kommunikation er min nøglestyrke, og jeg føler mig meget privilegeret over at få muligheden for at kunne fortsætte med at inspirere folk til at opleve Sverige blandt andre, som er så tæt på mit hjerte. Jeg ser frem til at samarbejde med resten af det stærke kommunikationsteam hos Ehrenberg Sørensen Kommunikation og skabe værdi og markedstilpassede kommunikationsløsninger for kunderne, siger Anna Kron Boysen.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.