Annons:

Grand Travel Award hædersprisen går til Janne Carlzon

På Grand Travel Award der blev afholdt for 29. gang i Stockholm, rejsebranchens egen Oscar-galla for 400 mennesker aktive i rejsebranchen fik Janne Carlzon hædersprisen. Grand Travel Award er arrangeret af Travel News, vi er Nordens største erhvervsmagasin til rejsebranchen siden 1985.

Nomineringen blev beskrevet således:

Ethvert menneske er unikt. Denne indsigt har formet hele dit arbejde. Menneskets inderste ønske er at blive set og bekræftet. Det forstod du hos Ving, og du forfinede det hos Linjeflyg og senere SAS. Før dig var disse virksomheder tæt på randen af ruin. Efter at have været på plads i nogle år blev de verdensledende vindermaskiner.

Ved at sætte den rejsendes oplevelse i fokus, ændrede du fundamentalt rejsebranchen. Du var også tydelig som direktør og supervisor og gav erhvervslivet og især rejsebranchen et ansigt, som mange, mange stadig genkender.

I det små, altså i mødet mellem dig og en anden person i en hytte eller restaurant, har du en vidunderlig evne til at se dem, du møder. Det er derfor oplagt for Rejser Nyheder til at give vores nyetablerede hæderspris til jer. Jeg er meget glad for at blive husket og også at blive mindet mig selv om ting, jeg har lavet i branchen. Det føles fantastisk, og jeg håber, I får en rigtig hyggelig aften, sagde SAS-legenden i en forudindspillet besked.

– Min far er utrolig glad for at blive husket af dig, og det er ikke kun Claes Pellvik, han ser som sin del af sin udvidede familie, men det er hele rejsebranchen, så vi har en meget stor familie! sagde Janne Carlzons datter Maja.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.