Annons:

DER Touristik Group annoncerer ny direktion med Leif Vase Larsen i ny rolle i den øverste ledelse

Fra 1. januar 2023 overtager Apollos koncernchef Leif Vase Larsen sædet som CEO International i DER Touristik Group – den næststørste rejsekoncern i Europa, som bl.a. ejer Apollo Rejser.

REWE Group og DER Touristik, der i Danmark ejer bl.a. Apollo Rejser, har offentliggjort en ny ledelsesstruktur. Ændringen betyder, at Leif Vase Larsen, der har været kendt i den danske og nordiske rejsebranche i mere end 25 år, bliver international CEO for touroperatør-delen i DER Touristik. Leif Vase Larsen er dermed en del af den nye øverste ledelse i DER Touristik Group sammen med Dr. Ingo Burmester (CEO Central Europe) og Boris Schnabel (CFO Group). Den nye ledelse tiltræder pr. 1. januar 2023.

Apollos koncernchef går dermed fra at være administrerende direktør for den nordeuropæiske del af koncernen til at være CEO International. Her bliver hans funktion at samle den internationale virksomhed, der vil bestå af selskaberne i Frankrig, Storbritanien, Norden og Benelux samt et østeuropæisk marked i vækst.

”Jeg er stolt af den internationale vækst, vi har opnået som team, og jeg er taknemmelig for at have fået muligheden for at arbejde med ekstraordinære mennesker hos DER Touristik. Nu hvor tiden er inde til at give stafetten videre, vil jeg gerne lykønske de nye direktionsmedlemmer,” siger Sören Hartmann, afgående administrerende direktør i DER Touristik Group.

Fælles strategi skal styrke kundefokus, digitalisering og produktivitet
Ved at udnytte hele koncernens ekspertise og styrke ønsker DER Touristik at øge sin tilstedeværelse i markedet på tværs af hjemmemarkeder og destinationer og samtidig skabe stærke synergier på operationelt niveau – lige fra indkøb til digitalisering.

”Kundefokus, produktudvikling og digitalisering hænger tæt sammen i dag. Prioriteringen af digital transformation vil give os en dybere forståelse for vores kunder og dermed gøre os i stand til at blive en førende rejsevirksomhed, der sætter sine rejsendes behov i højsædet – fra inspiration og booking til rejseoplevelsen på destinationen,” siger Leif Vase Larsen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.