Annons:

CWT udnævner dansker til ny administrerende direktør

CWT har udnævnt Patrick Andersen somTravel Management virksomhedens nye administrerende direktør, hvor nuværende chef Michelle McKinney Frymire trækker sig fra sine roller i virksomheden.

Andersen, der i dag er CWT’s præsident og kommercielle direktør, tiltræder som administrerende direktør fra 1. maj og vil samtidig sidde i selskabets bestyrelse.

McKinney Frymire overtog fra CWTs tidligere administrerende direktør Kurt Ekert i maj 2021 og guidede virksomheden gennem dens succesfulde færdigpakkede Chapter 11-konkursproces i USA i november 2021.

Hun sagde: “At lede CWT gennem en så kritisk fase i dets udvikling har været en stor ære. Vi har opnået betydelige resultater i ekstraordinære tider, og jeg er taknemmelig for vores globale team og kunder for deres tillid og støttende partnerskab.

“Nu, med et stærkt økonomisk fundament på plads, er CWT positioneret til at accelerere sin vækstplan, og jeg er glad for at kunne give stafetten videre til Patrick.”

Andersen kom først til CWT i 2008, og hans roller har inkluderet lanceringen af myCWT China, udvidelse af RoomIt med CWT og udvikling af langsigtede GDS-teknologipartnerskabsaftaler.

“I takt med at rejseefterspørgslen stiger, er CWT godt positioneret til at investere i og udvide sin branchelederskab og globale relationer,” sagde Andersen.

Jim Abrahamson, formand for CWT’s bestyrelse tilføjede: “Vi er glade for, at Patrick vil fungere som vores næste administrerende direktør, givet hans enestående track record som Chief commercial officer og 13 år i internationale lederroller hos CWT. Han har dybe rodfæstede relationer til vores kunder og interessenter.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.