Annonce:

Annonce:

WTM 2020 aflyses – forsøger med virtuelt event

Usikkerhed om Covid 19 og skiftende rejserestriktioner umuliggør efterårets store rejsemesse i London. Arrangører forsøger i stedet med et virtuelt event den følgende uge.

World Travel Market, for mange i også den danske rejsebranche en fast tilbagevendende anledning til en dagtur til London, er endegyldigt aflyst i 2020, oplyser arrangørerne. Messen skulle have fundet sted fra 2. til 4. november. Men en kombination af stigende smittetryk I mange lande, og konstant skiftende rejserestriktioner og -vejledninger betyder, at det er blevet urealistisk at gennemføre messen. I fysisk form.

I stedet forsøger messearrangøren sig nu med et virtuelt event, der planlægges til ugen efter at den fysiske messe skulle have været gennemført. Fra den 9. til 11. november bliver der adgang fra kl. 7 morgen til 22 aften, så udstillere og gæster fra alle tidszoner kan deltage. En stor del af de konferencer og seminarer, som var planlagt som fysiske møder bliver flyttet over i et virtuelt rum, men gennemføres stadig, og der bliver mulighed for 1-til-1 Zoom møder, virtuel networking og ”speed networking” møder.

World Travel Market blev afviklet første gang i 1980, og i år er første gang messen ikke kan gennemføres som planlagt.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.