Annonce:

Annonce:

TUI venter fuldt tryk på sommersalget

Råder kunderne til at booke hurtigt for at sikre sommerferien 2021.

Tyske TUI forventer, at sommerens udbud af charterrejser bliver hurtigt udsolgt, og råder kunderne til at booke i god tid, for at sikre sig ønskeferien. Chartergigantens topchef, Fritz Joussen, siger i et interview med avisen Rheinische Post, at man opererer med et sommerprogram på omkring 80% af et normalt år, og at TUI i øvrigt sætter alle sine 16 krydstogtsskibe i drift igen i år.

Ifølge Joussen vil udrulningen af Corona-vacciner betyde, at rejserestriktioner i løbet af foråret bliver ”overflødige” og tilføjer, at det er TUI’s vurdering, at der i markedet er en ”enorm udlængsel” som vil føre til et øget pres for at sikre sig en sommerferierejse.

Endelig, siger Joussen, vil flere kunder i år bruge flere penge på rejser, blandt andet fordi mange ligger inde med tilgodebeviser på afbestilte rejser fra sidste år, som venter på at blive indløst.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.