Annonce:

Annonce:

TUI: Optimisme trods lave bookingtal

Forventer salg på 75% af kapaciteten før Corona.

Rejsegiganten TUI offentliggjorde onsdag halvårsregnskabet fra perioden oktober 2020 til marts i år. Og ikke overraskende viser regnskabet massiv tilbagegang, mere præcist t fald på 89% i omsætningen til 716 mio. Euro i forhold til halvårsregnskabet året før.

Mere opsigtsvækkende vurderer den Hannover-baserede rejsegigant, at salget i år vil lande på hele 75% af den kapacitet, TUI havde inden Corona-krisen ramte. Forventningen er, ifølge koncernchef  Fritz Joussen, primært begrundet i forventningen om en hurtig vaccineudrulning i Europa. Men indtil videre er der ikke megen støtte til koncernchefens forudsigelse, når man ser på bookingudviklingen. Den er på nuværende tidspunkt 69% lavere end før Corona, oplyser TUI i regnskabsmeddelelsen.

”Vi står ved begyndelsen af den forventede genåbning. Der er en tydelig optimisme, og der er muligheder for turismen og for TUI,” siger Fritz Joussen i forbindelse med regnskabets offentliggørelse.

TUI råder blandt andet over fem luftfartsselskaber med cirka 150 fly og over 400 hoteller.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.