Stordalen: Pressemøde skulle skræmme andre bydere væk

Den nye hovedaktionær i rejsekoncernen, der inkluderer Spies i Danmark, fortæller på svensk TV i aften, hvordan det spektakulære pressemøde om overtagelsen blev arrangeret før handlen overhovedet var klar.

 

I TV programmet Skavlan, som sendes fredag aften på svensk TV, vil Stordalen berette hvordan pressemødet om overtagelsen af det tidligere Thomass Cook Northern Europe blev gennemført inden aftalen om at overtage rejsekoncernen reelt var klar

”Det som var afgørende var jo at konkursforvalterne skulle vælge vores ide” forklarer Stordalen i TV programmet. At stille op til pressemøde og proklamere en handel, som reelt ikke var i hus og afklaret, var dermed et redskab for Petter stordalen, som dels skulle skræmme andre potentielle købere væk, dels skulle ”overbevise” bobestyrerne i konkursboet om, at en løsning med Stordalen var den rigtige.

”Man skal være ansvarlig for det man gør, og jeg ville have at slle skulle se at det er vi. Men skal have tillid til Ving, man skal have tillid til ejerne. Jeg ville vise at man som forbruger kan vise os denne tillid, for på den måde er barren for andre bydere sat vældigt højt” forklarer Petter Stordalen i TV programmet.

Stordalen tilføjer dog, at hele organisationen i det tidligere TCNE støttede handlen.

Kommentarer är stängda.