Stordalen får Spies-salget til at eksplodere

Siden det i sidste uge blev annonceret, at Petter Stordalen er den ny ejer af Thomas Cooks nordiske aktiviteter, herunder danske Spies, er salget hos den danske rejsearrangør eksploderet.

Spies’ samlede salg ligger 32 % højere end samme uge sidste år. Det sker efter, at Petter Stordalen onsdag den 30. oktober blev præsenteret som ny hovedejer af Spies og Thomas Cook Airlines Scandinavia.

– Det er fantastisk at se, hvor stor effekt vores nye ejer har på salget. Tallene taler et meget tydeligt sprog og viser, hvordan vores gæster har fuld tillid til Spies og er lige så begejstrede for vores nye ejere, som vi er, siger Jan Vendelbo, administrerende direktør hos Spies.

Ifølge en pressemeddelelse vælger gæsterne de velkendte og mest populære rejsemål, hvor Gran Canaria igen er topscorer, efterfulgt af Tenerife og Rhodos. Derefter kommer Thailand, som er en meget populær destination for børnefamilier om vinteren.

– Dette er en opbakning fra vores kunder, som vi næsten ikke turde drømme om. Gennem hele den turbulente periode efter moderselskabets konkurs har vores Facebook profil og mailbokse svømmet over med opmuntrende og støttende beskeder. Det har varmet og givet os kampgejst, og vi er nu så uendeligt glade for, at vi med nye langsigtede ejere kan fortsætte med det, vi er bedst til; at give gæsterne de bedste uger på året, siger Jan Vendelbo.

 

Kommentarer är stängda.